Voor elke gelegenheid is er wel een kaart te maken, de mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt.

Zelfs een eigen ontwerp !

Hoe het werkt, met de standaard modelboeken van o.a. Buromac en Belarto?

Voor het familiedrukwerk hebben wij een ander bezoekadres, Artiprint Standerdmolen 8-015

Openingstijden Standerdmolen: 

maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur
zaterdagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur

in de daar aanwezige modelboeken vindt u, in een ruime collectie, waarschijnlijk gelijk de kaart van uw keuze. Ook kunt u de tekst aanleveren en keuze maken van lettertype en drukkleur uit voor het indrukken van deze kaarten.

Na bestelling, wordt er binnen 24 uur een tekst/print-proef gemaakt, dit  ter controle, eventueel kan deze ook als PDF naar u worden gemaild.

Na uw controle en goedkeuring van de tekst en indeling worden de door u bestelde kaarten gedrukt, en bezorgd op de Standerdmolen 8-015

Uitzondering: natuurlijk de geboortekaartjes, u ontvangt automatisch 2 modellen (jongen/meisje) en wordt een fictieve datum gebruikt. En daarna is het voor ons ook afwachten of het een meisje of jongen wordt.

Enveloppen behorend bij de kaarten zijn normaliter bij het het drukwerk gevoegd. Bij de geboortekaartjes kunnen de enveloppen eventueel eerder worden opgehaald. Dit geeft u ruimschoots de tijd om de enveloppen te adresseren.Na de geboorte geeft u per telefoon of per mail (naar Artiprint) de ontbrekende informatie door (datum, gewicht en lengte) die worden per ommegaande in de opmaak opgenomen en u ontvangt ter controle en goedkeuring een pdf, dan nagoedkeuring worden de door u bestelde kaarten gedrukt, en bezorgd op de Standerdmolen 8-015

Hoe het werkt, met een eigen ontwerp?

Een eigen ontwerp, Bel ons.
Wij leggen het graag aan u uit.

Familiedrukwerk dient bij levering te worden voldaan d.m.v. een pin-betaling.