Vlaggen en banners zijn een doeltreffende vorm van reclame. Ze trekken de aandacht en laten uw opvallen tussen de massa. Voor een beurspresentatie, open dag of evenement dan draagt een vlag of banner bij aan uw bekendheid en imago.
En dit kan door middel van een mastvlagg, beachflag, dropflags, gevelvlag, kioskvlag of raamvlag.

Voor iedere toepassing dus de juiste vlag! De maten variërend van een gevelvlag van 100 x 70 cm tot een mastvlag van 150 x 400 cm.

De vlaggen worden hoofdzakelijk vervaardigd van 115 grams polyester vlaggendoek. Vlaggendoek is een licht doorschijnende stof die enkelzijdig wordt bedrukt, waarbij de achterzijde in het spiegelbeeld zichtbaar is. De kioskvlag is ook verkrijgbaar in de block-out kwaliteit voor een tweezijdige bedrukking.

Omdat het een echt reclameproduct betreft, bevelen wij u dit alleen aan indien voor een kortere periode van maximaal drie maanden gebruik maakt van dit type vlaggen en banners; echter dit is wel sterk afhankelijk van de plaats waar ze worden opgehangen.

“Garpun, Студия Topodin, Требования к компьютерной инфраструктуре едины и стандартизованы, а методы её построения хорошо известны и многократно проверены на практике