De afdruk in kleur (of zwart-wit) of moet goed zijn!

De tijd dat een kopie of print alleen maar leesbaar moest zijn is ligt tevens als bij zwart/wit ver achter ons. Of het nu gaat om één- of tweezijdige kopieën, prints op A4 of A3 formaat, wij blijven er vanuit gaan, dat kwaliteit voorop staat in zowel periodiek als in éénmalige uitgaven. Niet voor niets worden onze machines beschouwt als digitale drukpersen.

Maar ook voor het grootformaat op onze IPF8000, met maar liefst 12 kleuren, kunnen wij tot een maximum formaat van 1 meter breedte printen en hebben wij tevens de mogelijkheid om tot 600dpi op deze breedte te scannen.

Daarom is bedrijfskopieerwerk, club- en verenigingsbladen of boekjes, presentatiemateriaal en dergelijke is bij ons gesneden koek! Uiteraard kunnen alle denkbare afwerkingen of bindingen netjes voor u in huis gerealiseerd worden.

Voor deze uiteenlopende opdrachten maken wij gebruik van moderne en goed onderhouden machines met een constante kwaliteit,

Bij regelmatige terugkerende opdrachten bieden wij ook de mogelijkheid om tot vaste prijsafspraken te komen. Hierdoor wordt uw kopieer- of printwerk extra voordelig!